Categorii de produse

Newsletter

Newsletter

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si EQUILIBRIUM ART SRL, in calitate de detinator al site-lui, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului: 
EQUILIBRIUM ART SRL,Str. Sg Pene Dumitru, nr 1, sect.3, Bucuresti
Tel: 0749 541 690
CUI-30865721, Nr. la Registrul Comertului J40/12854/2012
Adresa e-mail: comenzi@vintage-handmade.ro

Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.
Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
 Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, newslettere, etc.

ART 3. PROMOTII 
Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI
Vanzatorul nu vinde minorilor. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE 
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA 
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos. 
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin: 
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale

ART 8. PLATA
Plata se realizeaza astfel: 
1. Pentru Persoane fizice: plata se face in conturile firmei Vanzatorului sau ramburs la primirea produselor-valabil doar pentru clientii inregistrati,verificati de Vanzator
2. Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata.

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE

Termenul de livrare  pentru comenzi facute - in zilele lucratoare – este de 48 de ore

Taxele  de transport sunt urmatoarele:

POSTA ROMANA - COLET POSTAL  - TIMP DE TRANZIT 48-76 0RE (coletul se ridica de Dvs. de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului).

Taxe de expediere     - sistem ramburs - 8 RON

                                   - transfer bancar - 5 RON

POSTA ROMANA-  PRIORIPOST - TIMP DE TRANZIT 24-48 ORE (coletul se livreaza la adresa indicata de Dvs.).

Taxe de expediere  - sistem ramburs -15 RON

- transfer bancar - 10 RON

FAN COURIER - curierat rapid - TIMP DE TRANZIT 24-48 ORE (coletul se livreaza la adresa indicata de Dvs.).

Taxe de expediere - sistem ramburs - 18 RON

- transfer bancar - 13 RON

ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII 
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.
Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.

ART 11. GARANTII
Conform legii.

ART 12. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.